Mieke Mcintosh

Mieke weet wat teamwork is. Dit leerde ze tijdens vele reizen, werken op Bonaire en vooral tijdens haar jaren op zee, als crew aan boord van (zeil)jachten. Nu ze voor anker is gegaan in Amsterdam geniet ze van yoga, hardlopen en boeken lezen, het liefst op het strand. Op haar sterkst is ze als ze kan organiseren, plannen en regelen. Bij Lab V is ze de spin in het web die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt. Met haar open persoonlijkheid en achtergrond in hospitality weet ze mensen op hun gemak te stellen. Of ze nu te gast zijn voor een assessment of uitgedaagd worden om uit hun comfort zone te stappen in een teamsessie.

terug naar contactgegevens Mieke

Mieke

Willem Bunjes

Willem heeft een passie voor mensen, muziek en films. Hij gaat graag naar concerten en festivals, maar zit ook met enige regelmaat op een meditatiekussen. Willem is een allround adviseur die bestaande conventies, patronen en structuren graag ter discussie stelt. Leidende principes zijn voor hem authenticiteit, zelfbewustzijn en eigen verantwoordelijkheid. Hij begeleidt zowel individuen als teams van professionals en management teams. Met oog en respect voor de ander stelt hij de vragen die ertoe doen en stimuleert hij anderen de grenzen van hun mogelijkheden te verkennen en waar mogelijk op te rekken. Willem is verbindend, laagdrempelig en gefascineerd door het waarom achter het gedrag van zichzelf en anderen.

terug naar contactgegevens Willem

Willem

Pascha Lodder

Pascha heeft energie voor 10 en verzorgt na een week hard werken nog met liefde een 5 gangen diner voor 30 personen. Verder is zij een verandermanager pur sang met een opvallende realisatiekracht. Zij wil dingen voor elkaar krijgen en neemt geen genoegen met half werk. Pascha weet goed de vinger op de zere plek te leggen, taaie veranderprocessen naar haar hand te zetten en stopt niet voordat het werk af is. Kenmerkend voor Pascha is haar doortastendheid, praktisch inzicht en humor. Zij weet complexe situaties te ontrafelen en (strategisch) beleid te ontwikkelen en te vertalen naar werkbare doelstellingen. Daarbij heeft zij oog voor de menselijke maat.

terug naar contactgegevens Pascha

Pascha

Marieke Dijkema

Marieke heeft een grote passie: zingen. Met Be Sharp! staat zij regelmatig op de planken in theaters. Naast haar passie voor zingen, heeft zij een grote passie voor mensen. Mensen en teams faciliteren in het voeren van het échte gesprek, dat is wat haar drijft. In verbinding stimuleert zij anderen om met elkaar de dialoog aan te gaan. Hiermee bewerkstelligt zij verdieping in het contact én de samenwerking. Altijd houdt zij het belang van zowel de organisatie als het individu voor ogen. Marieke kijkt verder dan de opdracht, wil de vraag achter de vraag achterhalen en gaat daarmee aan de slag.

terug naar contactgegevens Marieke

Marieke

Alex Bunjes

Alex reist graag en veel, vooral in Azië. Cultuurshocks ervaart hij als inspirerend en verrijkend. Daarnaast is hij een hartstochtelijke verzamelaar van boeken. Omdat hij ze net zo makkelijk weer weggeeft, schaft hij geregeld hetzelfde boek voor een tweede of derde keer aan. Alex is een ervaren en internationaal georiënteerde organisatieadviseur en heeft een onbegrensde fascinatie voor het snijvlak van mens en werk. Ondanks zijn enorme ervaring blijft hij zichzelf steeds vernieuwen. Alex is intellectueel nieuwsgierig, analytisch scherp en jong van geest. Hij helpt senior professionals, managers en bestuurders bij het hanteren van de dilemma’s en het verenigen van de paradoxen waarmee zij in hun werk worden geconfronteerd.

terug naar contactgegevens Alex

Alex

Wij zijn een team van specialisten met een flinke dosis praktijkervaring. We hadden net iets te vaak gezien hoe organisaties worstelden met (het ontwikkelen van) leiderschap, het doorbreken van patronen en het in beweging krijgen van veranderprocessen. ‘Dat moet anders, dat kan beter!’. Daarom zijn we (Pascha Lodder en Willem Bunjes) Lab V gestart.
Om onze opdrachtgevers optimaal te kunnen bedienen, bouwden we aan een netwerk van acteurs, adviseurs, trainers en coaches. Stuk voor stuk vakmensen die onze visie op leiderschap en veranderen delen en ook zichzelf blijven ontwikkelen. Daarnaast hebben we Jan Jacobs (oprichter FunktieMediair) voor onze Raad van Advies gevraagd. 

Lab V bleek een schot in de roos
Tot op de dag van vandaag weten opdrachtgevers ons goed te vinden.
Onze eigenzinnige stijl is opgemerkt en omarmd en daar zijn we trots op!

ONZE VRIENDEN