Willem gaat graag naar concerten en festivals, maar zit ook met enige regelmaat op een meditatiekussen. Dat hij bestaande conventies, patronen en structuren ter discussie stelt maakt hem die vlijmscherpe allround adviseur.
Hij stelt de vragen die ertoe doen en stimuleert anderen de grenzen van hun mogelijkheden te verkennen en op te rekken (net als in de film en muziek).

WILLEM

mail Willem
06 473 143 23

WILLEM
BUNJES

Rock 'n Roll en
een meditatiekussen
gaan prima samen

Pascha heeft energie voor 10 en verzorgt na een week hard werken nog met liefde een 5 gangen diner voor 30 personen. Kenmerkend voor Pascha is haar doortastendheid, praktisch inzicht en humor. Zij weet complexe situaties te ontrafelen en (strategisch) beleid te ontwikkelen en te vertalen naar werkbare doelstellingen. Daarbij heeft zij oog voor de menselijke maat. Verder is zij een verandermanager pur sang met een opvallende realisatiekracht.

PASCHA

mail Pascha
06 215 587 45

PASCHA
LODDER

Cultuurshocks vind
ik enorm inspirerend
en verrijkend!

Marieke heeft een grote passie: zingen. Met Be Sharp! staat zij regelmatig op de planken in theaters. Naast haar passie voor zingen, heeft zij een grote passie voor mensen. Mensen en teams faciliteren in het voeren van het échte gesprek, dat is wat haar drijft. In verbinding stimuleert zij anderen om met elkaar de dialoog aan te gaan. Hiermee bewerkstelligt zij verdieping in het contact én de samenwerking.

MARIEKE

mail Marieke
06 420 823 68

MARIEKE
DIJKEMA

Op het podium
heb je geen
verborgen agenda.

Alex is intellectueel nieuwsgierig, analytisch scherp en jong van geest. Hij helpt senior professionals, managers en bestuurders bij het hanteren van de dilemma’s en het verenigen van de paradoxen waarmee zij in hun werk worden geconfronteerd.

ALEX

mail Alex
06 538 704 27

ALEX
BUNJES

Cultuurshocks vind
ik enorm inspirerend
en verrijkend!

Myrthe geniet van dynamiek en avontuur. Met haar gezin de natuur in, naar strand, zee en duinen en ook in het begeleiden van mensen en organisaties brengt zij beweging. Zij plaatst individuele ontwikkelvragen in de context van samenwerking, leiderschaps- en organisatieontwikkeling. Met positieve energie, en diepgang helpt zij scherp zien en werkt zij samen toe naar resultaat. Zo begeleidt zij teams en individuen als coach en adviseur. Leren door te reflecteren en leren door te doen!

MYRTHE

mail Myrthe
06 10785642

MYRTHE
VAN BEEK

Mensen zijn als de zee:
impactvol in vele vormen
en altijd in beweging!

Wij zijn een team van specialisten met een flinke dosis praktijkervaring. We hadden net iets te vaak gezien hoe organisaties worstelden met (het ontwikkelen van) leiderschap, het doorbreken van patronen en het in beweging krijgen van veranderprocessen. ‘Dat moet anders, dat kan beter!’. Daarom zijn we (Pascha Lodder en Willem Bunjes) Lab V gestart.
Om onze opdrachtgevers optimaal te kunnen bedienen, bouwden we aan een netwerk van acteurs, adviseurs, trainers en coaches. Stuk voor stuk vakmensen die onze visie op leiderschap en veranderen delen en ook zichzelf blijven ontwikkelen. 

Lab V bleek een schot in de roos
Tot op de dag van vandaag weten opdrachtgevers ons goed te vinden.
Onze eigenzinnige stijl is opgemerkt en omarmd en daar zijn we trots op!

ONZE VRIENDEN